Paket »moja ljubezen«

Paket »moja ljubezen«

24.90 z vključenim DDV

Za svoje najdražje ali zase izberite paket sladkih presnih dobrot z Lizinega vrt

Božanski bio kakavov napitek, tris bio presnih čokolad (temna čokolada 75%) in energijske ploščice za priboljšek. Za povrhu smo dodali še bio kokosov sladkor za ustvarjanje domačih sladkih dobrot. Vse lično pakirano v žlahtni škatli.

S paketom MOJA LJUBEZEN PRIHRANITE 3 %.

Šifra: 98e6f1720902 Kategorija:

Opis

Priporočamo za vse čoko bio vege sladokusce!

Je še kaj lepšega ko se vanilija prepleta s temno čokolado, ko se cimet in pomaranča poigrata s kokosom? Aronija in ingver, inkovske jagode s temno čokolado … paket, ki kar prekipeva od ljubezni do igrivosti okusov.

V paket MOJA LJUBEZEN smo združili izbrane Lizine sladkosti, ki posladkajo že tako lepe trenutke sreče ali potolažijo in izkažejo pozornost ob posebnih priložnostih. Pokažite ljubezen skozi čutno zaznavo okusa. S paketom MOJA LJUBEZEN se lahko pocrkljate tudi sami.

V paketu MOJA LJUBEZEN dobite:

1x BIO PRESNA MEŠANICA KAKAVA 300 g
1x LIZINA ŠPAJZA – BIO KOKOSOV SLADKOR
1x BIO PRESNA ČOKOLADA 75% – pomaranča/kakavova zrna 50 g
1x BIO PRESNA ČOKOLADA 75% – vanilija/inkovske jagode 50 g
1x BIO PRESNA ČOKOLADA 75% – aronija/ingver 50 g
1x ZLATA DARILNA ŠKATLA

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Politika piškotkov.