Bio agava sirup -AKCIJA 2+1 gratis

Bio agava sirup -AKCIJA 2+1 gratis

14.00 z vključenim DDV

Presni ekološki Agavin sirup (Raw Organic agave syrup)

Presno sladilo z nizkim glikemičnim indeksom. Pridobljeno iz mehiške modre agave, ki uspeva na vulkanskih tleh južne Mehike. Agave so velike rastline, ki spominjajo na kaktus, tako po obliki kot življenjskem prostoru.

Šifra: 1b0114c51cc5 Kategoriji: , ,

Opis

Sirup agave  je sladilo, ki ga industrijsko izdelujejo v Mehiki iz več vrst agave, vključno z modro agavo. Gre za povsem naraven proizvod iz ogljikovih hidratov, prisotnih v rastlini agave. Izdelava poteka na naraven način  brez uporabe kemikalij. Za izdelavo sirupa se uporablja sok stebla agave. Iz tega soka lahko dobimo temni sirup agave ali pa svetli sirup agave (s filtriranjem). Sirup agave je podobnega videza kot med, vendar ima manjšo viskoznost.

Na tržišču je veliko sort agave nektarjev, ki temeljijo na različnih načinih priprave. Sirup, ki je temnejše barve, se v postopku bistveno manj filtrira, zato hranila v osnovi ostanejo v sirupu.

Naš sirup je presen (ni segret nad 46°C/ 115°F), nerafineriran in brez kemikalij v procesu pridelave, biološki in brez primesi ali drugih sirupov.

Sestavine: 100% ekološki agavin sirup

Količina: 250 ml

Poreklo: Mehika

Energijska vrednost 298 kcal, beljakovine 0 g, ogljikovi hidrati 77 g, lipidi 0 g.

Pakirano v prostorih, kjer je lahko prisotno lupinasto sadje.

Opis izdelka je zgolj informativne narave in ni bil potrjen s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Politika piškotkov.