Sončnični lecitin-AKCIJA 2+1GRATIS

Sončnični lecitin-AKCIJA 2+1GRATIS

20.00 z vključenim DDV

Sončnični lecitin vsebuje visoko vsebnost fosforja in  holina, ki razgradi slabi holesterol v našem telesu in je hkrati izjemnega pomena za delovanje naših možganov.

Šifra: 109d2dd3608f Kategoriji: ,

Opis

V nasprotju s sojinim lecitinom ni alergen, kar pomeni da ga lahko uživajo tudi tisti, ki so alergični na sojine izdelke. (Opis izdelka je zgolj informativne narave in ni bil potrjen s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

Uporaba: Sončnični lecitin uporabljamo pri peki in kuhanju, tam kjer potrebujemo snov, ki poveže med seboj vodno in maščobno fazo. Lecitin raztopimo v raztopljeni maščobi in vmešamo v pripravljeno zmes. Uporablja se tudi kot zgoščevalec jedi, sladic, smoothie-jev….

Sestavine: hidroliziran sončnični lecitin.

Izdelek ne vsebuje in ni predelan s pomočjo gensko spremenjenih organizmov.

Pakirano v prostorih, kjer je lahko prisotno lupinasto sadje, indijski oreščki, mandlji, pistacija, orehi.

Pri nakupu nad 50 eur, ni poštnine!

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Politika piškotkov.