V jeseni smo odpli trgovinico Chocolate house. V čudovitem vintige ambientu se lahko posladkate z najrazličnejšimi izdelki Slovenskega porekla.

V njej vam ponujamo ekološke izdelke Lizinega vrta, kot so presne tortice in gibanice, ter ostali vegansko-presni  del Lizinega vrta. To so čokolade, kakavi, ploščice, bari, medenjaki, piškotki…mmmmmmmmm, sline se kar same cedijo.

Ponujamo tudi izdelke našega slavnega žiranta Mastershefa Karima iz njegovega ateljeja, Atelier Karim. Izberete med slastnimi macaronsi in kozarčki brownies, ki se kar topijo v ustih. Verjemite, ko jih je prišel predstavit, smo jih zmazali do konca :)

Da bi ostali fit in v dobri formi, so tu še slovenski izdelki Aronija Slovenija. Aronija v marmeladi, džemu, medu, skrita v čokoladi, čajčki iz aronije, napitki iz 100% aronije, kandirana aronija, aronija v prahu ali sušeni plodovi aronije…

 

Vabljeni ste v našo trgovinico v Dravljah na Vodnikovi cest 272 v Ljubljani. Smo blizu Draveljske cerkve ali pa Merkator centra v Šiški.  Če se izgubite, vprašajte strica Googla ali pa pokličite na telefon 040 860 145. Veseli bomo vašega obiska!